Asiakkaistamme 95% (Net Promoter Score®) suosittelee meitä mielellään yhteistyökumppaniksi muillekin. Tässä muutamia poimintoja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kokemuksista.
"Yhteistyö oli joustavaa, ripeää ja yhteisesti suunnittelimme hankittua palvelukokemusta. Palvelun tuottaja kuunteli asiakasta. Palvelun ostajana pääsimme tavoitteeseen ja asiat joita hankittavalta palvelulta olimme hakemassa onnistuivat."
Pirjo Juntunen
Palvelujohtaja
Pohjois-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto
”Ajankohtainen näkemys johtamiseen. Saimme uutta näkökulmaa ulkopuolelta, itse katsoimme liikaa vain omasta näkökulmasta. Meillä ei ollut aiempaa kokemusta ulkopuolisesta avusta tässä mittakaavassa. Meillä on takana jo reilun parin vuoden kumppanuus. Apu mitä me olemme saaneet, on ollut paikallaan.”
Juha Kasurinen
Toimitusjohtaja
Tuccabaja Company Oy
”Ninalla on mahtava, pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus työstä monenlaisten yritysten kanssa. Käytännönläheisyyden ja kokemuksen lisäksi, Nina tuntee myös teoriat ja strategiat, joten häneltä saa monipuolista ja selväjärkistä opastusta ja pitkäjänteistä tukea.”
Tuija Seipell
keynote-puhuja, johdon konsultti, Vancouver, Kanada
www.tuijaseipell.com
www.thecoolhunter.net
”Arvostan toimitusvarmuutta, täsmällistä ratkaisua ongelmaan ja asiantuntemusta.”
Risto Lustila
Yritysasiantuntija, tuotepäällikkö
TEKES
"Nina ei luota pelkästään kokemukseensa, vaan paneutuu joka kerta asiakkaan tarpeisiin ja tilanteeseen ja se näkyy toteutuksessa ja koetussa hyödyssä."
Sanna Leppänen
Toimitusjohtaja 
Suomen Toimitusjohtakoulu Oy
"Nopea regointi, hyvät tuotteet, "kerralla valmista"!
Boliden Kevitsa Mining Oy

"Koimme että meitä kuunneltiin ensi tapaamisesta lähtien. Keskustelujen perusteella poimit esiin todelliset ongelmamme ja puhuit niistä niiden oikeilla nimillä. Pidit langat koko ajan käsissäsi, vaikka me rönsyilimme aiheesta ja ideasta toiseen, ohjasit keskustelut ja kehittämisen aina takaisin ydinkysymyksiin ja ongelmiin."
Anni Alatalo
Arktiset Ompelijat
”Arvostan Proinno Designin ammattimaista otetta ja asiantuntijuutta brändityöskentelyssä sekä konkreettisten toimenpiteiden selkeyttä.”
Kirsi Mikkola
Toimitusjohtaja, liiketoimintakonsultti
Sähköinen liiketoiminta Suomi Oy
"Luotettavuus, asiakkaan tarpeiden kuunteleminen ja niiden huomioon ottaminen!"
Martti Soudunsaari
Pelastusjohtaja
Lapin pelastuslaitos
"Arvostan sitoutumista asiakkaan asiaan ja asiantuntemusta." 
Pirita Pernu-Lehtinen 
Toimitusjohtaja, designer
Pirita Pernu-Lehtinen Oy / Pirita Design