Suodata artikkelit

Työssä onnistuminen – tunnista ja korjaa esteet

Sujuvaa työntekoa hankaloittavat esteet aiheuttavat merkittäviä kustannuksia lähes jokaisessa työyhteisössä. Sitä mitä et näe, et voi korjata. Siksi epäkohtien kartoitus ja niiden ratkaisu on tehokkain tapa sitouttaa ihmiset työhönsä, vaikuttaa työyhteisön hyvinvointiin ja sitä kautta kustannustehokkuuteen. Menestyvän yrityksen perusta on sujuva arki, ihmisten hyvä johtaminen ja uusiutumiskyky.

Yritys kuntoon – tunnista ongelmat ja korjaa ne

Onko yrityksesi myynti tulossa ajankohtaiseksi tai kaipaako se perustan kunnostamista toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi? Tässä blogissa pureudutaan siihen, miksi yrityksen on ennen kuntoon laittamista rohkeasti tunnistettava nykyisen toiminnan solmukohdat ja korjattava ne.

Jokainen yritys on ainutlaatuinen, mutta kuntoon laittamisessa auttavat samat vaiheet. Aluksi yrityksessä on luotava realistinen kuva lähtötilanteesta. Miten toimimme nyt, mitkä ovat arkista toimintaamme ja toisaalta kasvua estävät ongelmat? Vasta sen jälkeen kun kipupisteet on yrityksessä yhdessä tunnistettu, voidaan etsiä keinot niiden tervehdyttämiseen.

Onnistunut työpaja – mitä se edellyttää?

Työpaja on erittäin käytetty menetelmä kun yrityksellä tai yhteisöllä on tarve kehittää toimintaansa tai ratkaista jokin haaste. Mitä onnistunut työpaja edellyttää? Miten varmistetaan se, että työpajasta jää käteen enemmän kuin vain ”virkistyminen” tai mikä pahempaa turhautuminen.

Arkisto