Asiakaslähtöiset palvelut, sujuva työ, uudistuva toiminta, tuottaa tuloksia ja hyvinvointia.

Uudistumisohjelmat

Muutos on mahdollisuus, mutta myös haaste. Se onnistuu, jos johto näyttää suuntaa ja viestii selkeästi. Ajattelu- ja toimintatapojen jatkuva kehittäminen vaatii organisaatiolta rohkeuden lisäksi luovaa ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme organisaation kehittämiseen kokonaisvaltaisia uudistumisohjelmia. Meillä on ratkaisuja, miten työyhteisön tuottavuus, uudistumiskyky ja hyvinvointi taataan erilaisissa muutostilanteissa. Toimimme tuloksellisena kumppanina ja sillanrakentajana.
  • Johtaminen ja esimiestyö
  • Strategian ja liiketoiminnan kehittäminen
  • Työnteon toimintatapojen ja prosessien kehittäminen
  • Tuote- ja palvelukehitys, palvelumuotoilu
  • Asiakas- ja työpäiväkokemus
  • Brändin kehittäminen

Tutkimus ja koulutus

Asiantuntemuksemme on käytettävissä erilaisissa yksittäisissä organisaation toimintaan ja muutokseen liittyvissä haasteissa. Selvitämme ja analysoimme organisaation nykytilan ja kehitystarpeet. Kuuntelemme, neuvomme, kyseenalaistamme ja annamme sivustatukea. Voit pyytää meidät pitämään herätteleviä ja innostavia koulutustilaisuuksia ja puheenvuoroja organisaation uudistukseen liittyen.
  • Tutkimuspalvelut
  • Sparraus ja asiantuntijapalvelut
  • Koulutukset ja puheenvuorot

Puhujakierrokset

Voit myös tilata Tuija Seipellin ja Nina Lappalaisen esiintymään tilaisuuteesi. Tämä huippusuosittu ja herättelevä parivaljakko tekee vuoden aikana maksimissaan kolme puhujakierrosta. Aiheina ovat aina ajankohtaiset teemat: asiakaslähtöisyys, vetovoimainen yrityskulttuuri ja asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen.
 


6 kohdan-kehittämisohjelma

Proinno Designin palveluiden lippulaiva on yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu asiakaslähtöisen uudistumisen ja jatkuvan parantamisen Innolean®-kehittämisohjelma. Innolean koostuu kuudesta vaiheesta, joita sovelletaan asiakkaan tarpeeseen sen mukaan minkä toiminnan osa-alueen kehittämiseen sitä käytetään.
Tutustu

Innomylly

Innomylly on työpaja, jossa organisaation johto ja henkilöstö tunnistavat ja ratkaisevat yhdessä arjen työnteon sujuvuuden ja onnistumisen esteitä. Innomyllystä tehdään yritykselle tai yhteisölle pysyvä toimintamalli.

TUTUSTU

Design-tiimi

Meillä on oma, yli 10 vuotta yhdessä työskennellyt design-tiimi, joka koostuu muotoilijoista, graafikoista, sisällöntuottajista ja digimedian suunnittelijoista. Olemme jo 25 vuotta rakentaneet satojen eri toimialojen yrityksien ja julkishallinnon organisaatioiden brändejä, materiaalipankkeja ja markkinointiviestintää. Tuotamme digitaalisia ja painettuja materiaaleja asiakkaidemme brändin rakentamiseen, markkinointiin sekä myyntityön tueksi.